PREMIUM STUCWERK

Wat betekend dat nou precies?

Graag wil ik meer uit het stukadoorsvak halen en "premium stucwerk" is niet alleen het aanbrengen van bijzondere wandafwerking, maar juist ook het aanbrengen van traditioneel stucwerk op een premium manier. Ik versta hieronder:

- prettig contact

- heldere afspraken

- oog voor detail

- meedenkend

- zeer nauwkeurige werkwijze

- een opgeruimde werkplek tijdens en na afloop van de werkzaamheden

- nazorg, eventueel bijwerken van scheurtjes/schades.

En niet te vergeten, eerlijke prijzen die mij in staat stellen om het stucwerk op bovengenoemde wijze uit te voeren.

EXCLUSIEF STUCWERK

Wilt u uw badkamer in een ‘thuis spa’ met natuurlijke tinten veranderen? Uw woonkamer een klassieke uitstraling geven voor meer karakter? Of juist een echte eyecatcher van uw bedrijfspand maken? Met exclusief en decoratief stucwerk laat u een onvergetelijke indruk achter. Voor welke stijl of kleur u ook kiest.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van deze verschillende stijlen.

 

BETON LOOK

Van roestig industrieel tot warme natuurlijke tinten. Van modern tot klassiek. Met beton-look krijgt elke ruimte het karakter dat u zoekt. Wall2Floor van Novacolor is schimmelwerend en speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, zoals uw badkamer. Daardoor is het ideaal om wanden achter een bad of doucheruimte mee af te werken voor een luxere uitstraling. Wilt u een aanrecht met beton-look? Geen probleem: het materiaal is ook vet- en zuurbestendig. Er is zoveel mogelijk.

 

WANDEN EN PLAFONDS

Wanden en plafonds stuc ik met name met gips. Het voordeel van gips is dat het makkelijk smeerbaar is en goed hecht op de ondergrond. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit glad pleisterwerk of schuurwerk. Daarnaast zijn er ook andere decoratieve mogelijkheden met gips. Ik maak alleen gebruik van kwaliteitsmerken en koop ik mijn materialen dagelijks ‘vers’ in bij de groothandel. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de laag na een jaar of paar jaar ineens loslaat. 

Wilt u de wanden van een kleur voorzien? Hiervoor bied ik meerdere mogelijkheden. Met beton-ciré en een sierpleister met korrelstructuur als spachtelputz bent u in een keer klaar. Heeft u liever een net wat strakker kleurrijk resultaat? Vraag mij gerust ook naar de andere mogelijkheden voor binnen.

 

EEN KLASSIEKE STIJL

Met sierlijsten en ornamenten van gips of kunststof tovert u uw woning om tot een klassiek grachtenpand of herenhuis. Óf brengt u een monumentaal pand terug in oorspronkelijke staat. 

Met exclusief en decoratief stucwerk laat u een onvergetelijke indruk achter. Voor welke stijl of kleur u ook kiest: modern, industrieel of klassiek. Ik adviseer u graag over het mooiste resultaat. 

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP 

Bent u geïnteresseerd ? Maak dan gebruik van de vrijblijvende en gratis offerteaanvraag.

Uiteraard kunt u ook bellen. Ik beloof u kwaliteit en service.